Foursquare si Google vor permite check-in-uri prin NFC la conferinta I/O

Foursquare si Google vor permite check-in-uri prin NFC la conferinta I/O

Delegatii care vor merge la conferinta pentru dezvoltatori Google I/O in California saptamana aceasta, vor putea face check-in pe Foursquare folosind telefoanele cu NFC (Near Field Communication).

Pe blogul Foursquare scria astazi:

Ne gandim foarte mult la viitorul rezervat site-urilor location based, si de fiecare data cand apare o noua tehnologie , ne gandim cum afecteaza ceea ce facem noi. Near Field Communication (NFC) este una dintre aceste tehnologii; iti atingi telefonul de un marker si faci ckeck-in pe Foursquare. Am testat NFC in birourile noastre o perioada si acum extindem testul si la conferinta Google I/O.

Google I/O este marea conferinta anuala a dezvoltatorilor ce are loc in California. In acest an, Google a lucrat impreuna cu noi pentru a stabili puncte de check-in prin intermediul NFC peste tot in centrul de conventii.  Incepand de maine, nu trebuie decat sa atingi telefonul tau NFC de afisul conventiei (majoritatea platformele Andoid mai noi au aceasta tehnologie incorporata) si acesta iti va face check-in automat pe Foursquare si vei primi un ecuson special cu Google I/O. Pentru cei care nu au NFC, puteti folosi codurile QR pentru ckeck-in.

NFC este departe de a fi disponibila pe scara foarte larga, dar suntem incantati de potentialul tehnologiei. Viztatorii Google I/O ar trebui sa se distreze cu ea.

Foursquare a dezvaluit ca testa NFC la birourile sale in luna martie a acestui an.

• Prima zi a Google I/O, Marti, 10 May, va prezenta un seminat intitulat How to NFC la 15:45 Ora Pacificului de Est. Evenimentul este sold out, dar sesiunile vor fi transmise live pe internet.

 

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu