Chinezii de la Goclever vor lansa GPS-uri pentru motociclişti

Chinezii de la Goclever vor lansa GPS-uri pentru motociclişti


Producătorul chinez de sisteme GPS Goclever, numărul doi pe piaţa locală de profil, va lansa pe 15 mai un sistem de navigaţie prin satelit pentru motocliclişti, la un preţ de 250 de euro. Sistemul, care va fi disponibil doar prin eMag, cel mai mare retailer IT&C local, are Procesor Atlas IV cu frecvenţa de 500 Mhz, 128 MB de memorie, FM transmitter, Windows CE 6.0, display anti-reflexiv. Sistemul GPS Rider are hartă inclusă şi include update gratuit. “Noul aparat va fi disponibil în România începând cu data de 15 mai 2010″, a declarat Ştefan Rădoi, country manager GoClever.

Producătorul chinez ţinteşte în România în acest an o creştere a cifrei de afaceri de 20% şi o cotă de piaţa similară, raportată la o estimare a pieţei de 60.000 de sisteme de navigaţie prin satelit. În 2009, gama de produse a Goclever numără 9 modele, fiecare model fiind distribuit cu 2 tipuri de hartă (cea a României sau harta completă a Europei ).

Cel mai vândut produs al Goclever anul trecut a fost un sistem GPS cu harta României inclusă, cu un preţ de aproximativ 340 de lei.Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu