Vodafone reduce tarifele în roaming

Vodafone reduce tarifele în roaming

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobilă în România, reduce tarifele pentru apelurile efectuate şi primite în spaţiul Uniunii Europene şi extinde reţeaua de operatori preferaţi în toate zonele lumii, anunţă oficialii companiei.

Compania reduce începând din 11 iunie tarifele de roaming pentru apelurile efectuate şi primite în spatiul Uniunii Europene, în ţările din Spaţiul Economic European (EEA) – Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, precum şi în Elveţia.

Astfel, atât abonaţii Vodafone, cât şi utilizatorii de cartele prepay vor beneficia de următoarele tarife de roaming, prin serviciul Vodafone World:

- 0,46 euro pe minut (TVA inclus) pentru un apel efectuat către orice destinaţie din Uniunea Europeană, EEA şi Elveţia, faţă de 0,51 euro în prezent.

- 0,18 euro pe minut pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene, EEA şi Elveţiei, faţă de 0,23 euro, tariful existent.

Totodată compania a extins reţeaua de operatori disponibili în toate regiunile lumii, iar astfel clienţii Vodafone beneficiază de tarife mai mici pentru serviciile de roaming şi în zonele din afara Uniunii Europene, prin 56 de operatori preferaţi Vodafone din tot atâtea ţări.

De exemplu, un client Vodafone România care călătoreşte în Egipt va plăti 0,5 euro pe min pentru un apel local utilizând reţeaua Vodafone Egipt (operator preferat Vodafone), faţă de 0,75 euro pe minut prin alţi operatori, beneficiind astfel de o reducere a costurilor de 33%.

Clienţii companiei au la dispoziţie în continuare opţiunea Vodafone Passport, o opţiune de roaming care le permite clienţilor aflaţi în străinătate să efectueze apeluri la tarifele lor naţionale, la care se adaugă o taxă de conectare pentru fiecare apel.

Utilizatorii beneficiază astfel de un control mai bun al costurilor atunci când se află în străinătate.

Vodafone România a înregistrat venituri de 921,5 milioane de euro între luna aprilie a anului trecut şi sfârşitul lui martie 2010, în scădere cu 20% faţă de 1,166 miliarde de euro între aprilie 2008 şi martie 2009.

Sursa: wall-street.ro

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu