Despre noi

Tehno Stiri este un portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente. Stirile publicate pe Tehno Stiri  sunt din domeniile tehnologie si comunicare, web design, e-commerce si business online, tutoriale, review-uri, evenimente din sfera IT&C, marketing online si retele sociale.

 • Facebook
 • Twitter
 • RSS Feed
 • Reddit
 • StumbleUpon

11 Comentarii la “Despre noi”

 1. Arina Borz says:

  Buna ziua,

  Ma numesc Arina Borz si va contactez din partea firmei REEA din Tirgu-Mures, pentru a va propune realizarea unui parteneriat media.
  In data de 21 iunie organizam la Tirgu Mures conferinta TOP Day 2012 – Transylvania Online Professionals Day , http://www.topday.ro, eveniment ce isi propune sa ofere solutii practice pentru maximizarea vanzarilor online.

  Dorim sa atragem peste 200 de profesionisti din zona online, propietari de afaceri mici si mijlocii, studenti din comunitatea antreprenoriala a judetelor Mures. Harghita, Covasna, Bistrita-Nasaud, Sibiu. Cluj si Brasov. Vor participa antreprenori, marketeri, specialisti e-commerce, consultanti SEO/SEM, artisti si manageri din industria muzicala, propietari de magazine online si afiliati.

  In cadrul acestui parteneriat va oferim:

  postarea logo-ului dumneavoastra pe site-ul http://www.topday.ro
  includerea logo-ului in materialele promotionale (flayere, mape de prezentare)
  includera logo-ului in spoturile TV
  invitatii la conferinta pentru vizitatorii site-ului dumneavoastra (daca doriti sa realizati un concurs online)

  In schimb ne dorim:

  includerea pe site-ul dumneavoastra a unui bannner de 728×90 cu prezentarea conferintei
  publicarea de articole despre conferinta
  postari pe pagina de Facebook
  realizarea de concursuri online in care ca premii va oferim invitatii

  Asteptam cu inters raspunsul dumneavoastra si suntem deschisi si la alte propuneri de colaborare.

  Cu respect,
  Arina Borz

 2. Andreea Filipescu says:

  Buna ziua,

  Ma numesc Andreea Filipescu si va contactez din partea firmei BitConsulting. M-ar interesa o adresa de mail la care sa va contactez pentru a va trimite un posibil material spre publicare.
  Va multumesc si astept raspuns!

 3. Vreau o parere si de la voi, ca sa am o privire de ansamblu cat mai extinsa. Voi avea o retea de calculatoare (formata probabil din 5-7 pc-uri). Voi ce imi recomandati pentru controlul unei retele ? Mentionez ca 1pc va fi la parter iar restul vor fi la etaj legate prin cablu utp. Din cunostintele mele si din ceea ce m-am mai informat pe internet, voi folosi cmd-ul pentru comenzi simple (ex.pentru a inchide unul din pc-uri). Voi folosi un mic programel WOL magic packet pentru a deschide unul din pc-uri. Voi mai utiliza si teamspeak pentru a comunica cu acele persoane care se vor afla la unul din pc-uri, si eventual team viewer pentru a nu ma deplasa pana la pc-uri. ZoneAlarm il voi folosi pentru a securiza traficul, malwarebytes si avira pentru combaterea virusilor.
  Calculatoarele vor fi destinate pentru o mini sala de internet. Toate vor avea Windows 7. Pc-ul principal va avea o configuratie pe socket 2011, iar restul pe socket 1155. Pirateria sare din schema. Ma gandeam sa cumpar Radmin, dar e prea scump si in plus am variante gratuite.
  Eu doream un program (precum radmin) care sa ruleze in background, fara ca utilizatorul sa simta, sau sa se observe in jocuri , filme, etc. Problema cu celelalte programe remote desktop e ca de fiecare data acestea cer permisiunea utilizatorului.

 4. Dragos says:

  Buna ziua! De curand am inceput sa pun bazele unui proiect care tine de tehnologie,mai precis gadgeturi,stiri din tehnologie, etc. Probabil va intrebati de ce va trimit acest mail. Proiectul la care lucrez preia feed-uri RSS de pe diverse site-uri si le transoforma in post-uri folosind HTML si PHP. Foarte important de stiu,este faptul ca posturile
  generate vor avea un continut gen:

  TITLU FEED (luat de pe site-ul dvs.)
  http://www.sitedvs.tld – Continut FEED (partial)

  La click pe TITLU FEED,vizitatorul va fi trimis pe pagina:
  http://site-ulmeu.tld/nume-feed-RSS,pagina care va contine:
  TITLU FEED (luat de pe site-ul dvs.)
  http://www.sitedvs.tld – Continut FEED (partial) READ MORE
  Click READ MORE – directioneaza vizitatorul pe site-ul dvs. la pagina respectiva.

  Am cautat pe google.ro niste site-uri de unde pot gasi resurse pentru proiect. Printre rezultatele generate de Google,am gasit si site-ul dvs. Nu am folosit feed-ul RSS de pe site-ul dvs. in proiectul meu,dara a avea in prealabil acordul dvs. pentru a face acest lucru. Intrebarea vine de la sine in acet moment. Exista posibilitatea sa folosesc
  feed-ul RSS de pe site-ul dvs. in proiectul meu? Tin sa precizez ca pe site voi crea o pagina unde voi posta sursele RSS FEED cu link-uri catre fiecare. De asemenea,tin sa subliniez faptul ca sub nicio forma site-ul nu e folosit in alte scopuri fata de ceea ce v-am scris in randurile de mai sus.

  O dupa-amiaza placuta,
  Cu respect, Dragos Alin

 5. Andreea Filipescu says:

  Buna ziua,

  O adresa de mail la care sa va pot contacta? As dori sa propun o colaborare…

  Va multumesc

Lasa un comentariu