Cosmote Romania anunta cele 9 ONG-uri care vor primi 45.000 de euro in 2011

În cadrul programului „Mesaje de iubire”, Cosmote România a selectat cele 9 ONG-uri cărora le va oferi 45,000 de euro, ca urmare a reacţiei pozitive a clienţilor care au contribuit la campanie prin trimiterea de SMS-uri în noaptea de Anul Nou.

La ediţia din 2011, ONG-urile au fost selectate pe baza aplicaţiilor evaluate conform unui set de criterii transparente, comunicate anterior primirii dosarelor. Un număr de 128 de organizaţii a depus solicitări de sponsorizare în cursul perioadei de înscriere.

Cele 9 ONG-uri care vor primi fiecare câte 5.000 de euro sunt:

1. Asociaţia Little People
2. Asociatia Renaitre Romania
3. Asociatia Sfantul Stelian
4. Asociatia Telefonul Copilului
5. Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual – Focus

6. Fundaţia Light into Europe 
7. HHC România
8. Organizaţia Salvaţi Copiii Hunedoara
9. SOS Satele Copiilor România 

ONG-urile din cea de-a treia ediţie a „Mesaje de iubire” sunt implicate în programe destinate protejării drepturile copiilor, copiilor dispăruţi şi exploataţi sexual, copiilor care suferă de cancer sau dizabilităţi, orfanilor şi copiilor defavorizaţi.

“Mesaje de Iubire” este un program inspirat dintr-o iniţiativă CSR a Grupului Cosmote, lansat în anul 1999, în Grecia. De la lansarea acestui program în Grecia, Grupul a susţinut aproape 20 de organizaţii pentru copii. Iniţiativa a fost adoptată şi în Albania de subsidiara locală a Grupului, AMC. COSMOTE Grecia a oferit anul acesta în cadrul programului Mesaje de Iubire 325.000 euro care vor fi folosiţi de 8 ONG-uri pentru proiecte destinate copiilor.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu