Google, Microsoft şi Yahoo vin la RoNewMedia 5.0

Google, Microsoft şi Yahoo vin la RoNewMedia 5.0

Premieră pentru o conferinţă internaţională gazduită în România: profesionişti de la Google, Yahoo, MSN, Internet Explorer şi alţi invitaţi de top sunt aşteptaţi, în noiembrie, la RoNewMedia, ediţia 5.0.

După ce, în 2009 a adunat o audienţă de peste 1000 de participanţi, RoNewMedia, conferinţa internaţională organizată de regia de vânzări online F5 X-Media, cu spijinul Orange, revine în această toamnă cu o ediţie specială: nu una, ci trei zile de conferinţe, workshop-uri, networking, expoziţii şi ceremonii de premiere.

Inspiring Day va găzdui prezentări şi dezbateri legate de ultimele tendinţe new media, Working Day este rezervată transferului de know-how, iar Celebrating Day va aduce pe scenă cele mai bune creaţii web tv, web design şi campanii online ale anului.

În paralel, va avea loc şi RoHiTech Expo – prima ediţie a unei expoziţii de înaltă tehnologie care se va derula în cadrul evenimentului – precum şi competiţiile RoWebDesign, RoWebTV şi RoWebCampaign, dedicate excelenţei în design, producţii webtv şi campanii de comunicare online.

Printre cei care şi-au anunţat prezenţa la RoNewMedia 5.0 în calitate de speakeri se numără Hugo Barra – product management director & global product lead for mobile la Google; John Hrvatin – lead program manager Internet Explorer, Microsoft; MJ Bear – business development manager Central and Eastern Europe MSN; Ebbe Altberg – vice president & head of audience Europe, Yahoo; Laurent Haug – fondator şi CEO al conferinţelor Lift (Geneva, Elveţia) şi Kim Weckstrom – antreprenor în serie, senior partner la Avaus Consulting & board member la Interquest Oy.

În plus, acestora li se vor alătura alţi consultanţi din companiile de top ai industriei online mondiale, care sunt in proces de confirmare a participarii.

La exact 2 ani de la prima ediţie, anunţăm că avem ambiţia ca a 5-a ediţie RoNewMedia să fie cel mai important eveniment dedicat industriei online organizat până acum în România. Venim cu un format nou, grupat în 3 zile: prima, dedicată ideilor şi trendurilor globale, direct de la lideri ai industriei, urmată de o a doua zi de workshop-uri pe teme foarte aplicate şi de o a treia zi în care vom premia şi vom sărbători, în ciuda crizei. În plus, anul acesta vom da o mai mare atenţie părţii de expoziţie, dedicată înaltei tehnologii, în cadrul RoHiTech – eveniment care se va derula tot în cadrul RoNewMedia”, spune , directorul companiei F5, care cuprinde publisherul online F5 Webcorp şi regia de vânzări F5 X-Media.

Cei care doresc să devină sponsori ai evenimentului, să închirieze din timp un stand expoziţional sau să îşi rezerve din timp un loc în sală, cu discount, sunt asteptaţi începând cu 1 iunie pe site-ul evenimentului, www.RoNewMedia.ro.

Sursa: Realitatea.net

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu