Christmas Gifts 2010, primul targ de cadouri online

Christmas Gifts 2010, primul targ de cadouri online

Christmas Gifts 2010 este primul targ de cadouri pentru Craciun, organizat in mediul online.

Prima editie a targului va avea loc in perioada 08-12 decembrie pe vexpo.ro si se adreseaza persoanelor aflate in criza de timp, care pot gasi in cateva minute cadoul potrivit evitand aglomeratia din trafic.

Echipa VeXPO pregateste alte doua platforme ce urmeaza a fi lansate in decursul acestui an, acestea oferind posibilitatea organizarii de training-uri si congrese virtuale .” Pentru a evita costurile şi inconvenientele legate de deplasare , atat organizaţiile cat şi profesioniştii independenţi se îndreaptă către instruirea şi furnizarea de programe educationale realizate in mediul virtual, cele doua platforme venind astfel in sprijinul acestora . “ declara Tudor Barbulescu project manager platforma VeXPO.

Expozantii au pregatit cadouri pentru toate segmentele de varsta de la Mini-vacante de Craciun sau la Ski, accesorii si tinute pentru doamne si domnisoar, gadget-uri high-tech, produse electronice pana la jucarii si incaltaminte si hainute pentru copii.

Vizitatorilor li s-au pregatit 16 standuri de unde pot alege cadouri pentru cei apropiati prin simpla inregistrare pe pagina evenimentului, putand eneficia de discounturi  oferte promotionale si concursuri oferite de organizatorii sau partenerii si sponsorii evenimentului.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu