KeyInovice-aplicatie gratuita pentru facturare

KeyInovice-aplicatie gratuita pentru facturare

KeyInvoice este o aplicatie software prin intermediul careia activitatea persoanelor care se ocupa de emiterea facturilor in cadrul unei companii devine mai simpla. KeyInvoice este gratuita utilizatori si poate fi descarcata de pe site-ul www.keysoft.ro.

KeyInvoice sporeste productivitatea angajatilor oferindu-le posibilitatea de a crea facturi intr-o interfata intuitiva si usor de folosit. Vizualizarea clientilor, produselor si a facturilor emise in aceeasi fereastra, denumita “Zona de vanzari”, reprezinta, in fapt, un concept inovator, rar intalnit la solutiile informatice din Romania.

KeyInvoice permite gestionarea produselor in orice moneda de circulatie internationala, conversia fiind facuta automat, pe baza unui curs de schimb stabilit de utilizator. Mai mult decat atat, preturile pentru articolele gestionate sunt preluate automat din baza de date a aplicatiei in momentul crearii unei facturi. Astfel, erorile aparute atunci cand se emite un document nou sunt mult diminuate, pretul articolelor fiind, cu siguranta, cel dorit.In plus, un set extins de rapoarte de vanzari permite analiza in detaliu a evolutiei companiei, oferind posibilitatea de a lua decizii pe baza unor informatii corecte si actualizate in timp real.

Nu in ultimul rand, KeyInvoice permite administrarea cotele de TVA aplicabile produselor vandute sau serviciilor prestate, flexibilitatea ridicata din punct de vedere al administrarii fiind un punct forte de necontestat.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu