Liga Web şi UNSR au lansat primul portal de joburi pentru absolvenţii la stat

Liga Web şi UNSR au lansat primul portal de joburi pentru absolvenţii la stat

Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR) în colaborare cu  agenţia de web design Liga Web,  au  lansat primul portal de joburi dedicat în exclusivitate studenţilor şi absolvenţilor universităţilor de stat.

brainjobs.ro este dedicat în totalitate studenţilor şi absolvenţilor universităţilor de stat din România şi a fost conceput pentru a facilita comunicarea cu angajatorii. Punând accent pe calitate şi nu pe cantitate, portalul încearcă să evite, pe cât posibil, pierderea unui CV valoros între miile de CV-uri mai puţin bune.

UNSR se va ocupa de promovarea serviciului în rândul tuturor studenţilor, prin intermediul site-urilor organizaţiilor studenţeşti şi pe grupurile de discuţii, astfel încât locurile de muncă postate de companii să fie cunoscute. Totodata, UNSR va comunica existenţa acestui site tuturor companiilor cu care colaborează şi va organiza evenimente de promovare în principalele campusuri universitare din Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj Napoca, Craiova, Târgu Mureş şi Braşov. LigaWeb.ro se va acupa de optimizarea portalului, pentru că oricine îşi doreşte un job să poată fi redirecţionat către site. Companiile vor selecta cu atenţie joburile şi le vor posta doar pe acelea care într-adevar se potrivesc unui absolvent de universitate de stat.

“Din experienţa pe care o am cu târgurile de joburi ştiu că majoritatea companiilor acuză numărul mare de CV-uri nefolositoare venite de pe site-urile comune de recrutare. Noi vrem să dăm posibilitatea companiilor să intre în contact direct cu absolvenţii universităţilor de stat”, spune preşedintele Uniunii, Ion Poenaru.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu