Monica Macovei si-a lansat un nou site

Monica Macovei si-a lansat un nou site

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anuntat luni ca si-a lansat un site si un blog, unde vizitatorii pot afla detalii despre activitatea sa.

Site-ul, care poate fi accesat la adresa www.monicamacovei.eu , contine informatii atat in limba romana cat si in engleza despre eurodeputatul PDL, precum si rapoarte detaliate despre activitatea sa din comisiile din PE in care este membra.

Astfel, in afara unui CV detaliat, vizitatorii site-ului pot consulta, intr-o rubrica separata, o lista cu cele 15 cazuri castigate de Monica Macovei impotriva statului roman la CEDO.

De asemenea, sunt postate pe pagina initiala citate ale unor personalitati sau publicatii de prestigiu despre Monica Macovei. Printre acestea, figureaza un citat din Andrei Plesu, Dilema Veche – “Monica Macovei e un samurai fragil, un luptator translucid, care nu castiga prin violenta si masivitate. Armele ei sunt precizia, detaliul si consecventa.” – precum si dintr-unarticol aparut in Die Welt la 21 decembrie 2006 – “Fara Monica Macovei, aderarea Romaniei la Uniunea Europeana nu ar fi fost, probabil, posibila”.

Site-ul contine o rubrica separata, cu trimiteri la articolele din presa nationala si internationala cu referire la Monica Macovei.

Site-ul Monicai Macovei mai cuprinde si o serie de fotografii ale acesteia, dintre care una cu George W. Bush.

Blogul Monicai Macovei, care poate fi accesat la adresa www.monica-macovei.ro, are deocamdata doua postari, semnate “MM”. Macovei promite insa ca va posta aici initiative, pareri si sugestii.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu