Vodafone Romania lanseaza BlackBerry Torch 9800

Vodafone Romania lanseaza BlackBerry Torch 9800

Vodafone Romania lanseaza BlackBerry Torch 9800, un model inovator, care imbina functiile de business consacrate cu performante multimedia de exceptie, experienta superioara de acces la Internet si la retele sociale si un design foarte atractiv. In plus, Vodafone anunta oferte speciale pentru toate modelele BlackBerry din portofoliu.

BlackBerry Torch este primul model BlackBerry cu sistem de operare 6.0 si dispune de ecranul senzitiv si tastatura fizica QWERTY, oferind si o experienta imbunatatita de navigare pe web si de vizualizare a documentelor.

Conceput pentru a raspunde tuturor preferintelor, noul model vine echipat cu un ecran capacitiv, multitouch de 3,2”, cu tastatura QWERTY glisanta, este compatibil cu tehnologia HSDPA, oferind viteze superioare de transfer al datelor, incorporeaza ultima generatie de Wi-Fi si dispune de modul GPS, pentru acces la aplicatii de localizare. BlackBerry Torch se remarca totodata si prin functiile multimedia avansate: camera foto de 5 MP cu autofocus pentru fotografii de o calitate deosebita, functie de stabilizare a imaginii, inregistrare video, capabilitatea de a reda o mare varietate de formate precum mpeg4, H.263, H.264, wmv3, mp3, AMR-NB, AAC-LC, AAC+, eAAC+, wma, wmvV, Flac, Ogg Vorbis. In plus, noul BlackBerry ofera un spatiu de stocare generos, fiind dotat cu memorie interna de 4 GB si card de memorie microSD inclus, de 4 GB.

Fiind primul model care incorporeaza noul sistem de operare BlackBerry 6.0, BlackBerry Torch aduce o experienta imbunatatita de utilizare, atat pentru clientii de business cat si pentru utilizatorii persoane fizice.

BlackBerry Torch ofera o experienta superioara de vizualizare a documentelor si de accesare a calendarului. Cu noul BlackBerry, clientii raman conectati oriunde, oricand cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri, telefonul oferind acces integrat la platforme precum BlackBerry Messenger, Facebook, Twitter, MySpace si diverse aplicatii de mesagerie instant.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu