Siveco Romania lanseaza un concurs de creatie 2D si 3D

Siveco Romania lanseaza un concurs de creatie 2D si 3D

SIVECO Romania, cea mai mare casa de software din Romania, lanseaza un concurs de design grafic, oferind premii in valoare de 1.800 de Euro si sansa de angajare a trei tineri talentati in cadrul companiei.

Incepand de astazi, toti cei care vor sa-si demonstreze calitatile artistice pot accesa www.siveco.ro pentru a se inscrie la concursul de design grafic 2D sau 3D organizat de SIVECO Romania. Participantii isi pot inscrie lucrarile ce respecta temele propuse pana pe data de 29 aprilie 2011. Dupa etapa de jurizare, concurentii selectati vor fi invitati sa-si sustina creatiile in fata comisiei alcatuita din specialisti din cadrul companiei.

Celor trei castigatori li se vor oferi atat premii in bani, cat si oportunitatea de a lucra alaturi de o echipa de profesionisti in cadrul SIVECO Romania pentru dezvoltarea de continut educational interactiv.

“Ne dorim sa sustinem si sa promovam tinerii talentati si creativi, oferindu-le oportunitatea de a se alatura echipei de eContent, pentru a lucra in proiecte de amploare nationala si internationala”, declara Radu Jugureanu, Director Departament AeL Educational Content si Presedintele Juriului.

Regulamentul si conditiile de participare sunt accesibile pe www.siveco.ro si pe www.studentie.ro

Partenerii concursului sunt Facultatea de Arte Decorative si Design
din cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, www.unarte.org, si Asociatia Studentilor Arhitecti si Urbanisti “Ion Mincu”, www.asauim.blogspot.com.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu