Yahoo! Search + Bing = un motor de cautare mai puternic?

Yahoo! Search + Bing = un motor de cautare mai puternic?

Cu Google, ca si campion actual in “imparatia” motoarelor de cautare, celelalte companii intampina adevarate provocari in incercarea lor de a-l detrona. Conform unui raport din luna august, un procent de 66 de utilizatori folosesc motorul de cautare Google, in timp ce 17% folosesc Yahoo! Search si respectiv 11% – Microsoft Bing. Probabil de accea, cele doua companii au decis sa isi uneasca fortele in lupta pentru suprematie.

Tranzitia intre Yahoo! si Bing a inceput momentan doar in SUA si Canada insa in curand va fi vizibila peste tot. Cautarile din motoroul de cautare Yahoo sunt ajutate acum de Bing, utilizatorii care efectueaza cautari pe yahoo.ca pot vedea in footer-ul paginii textul “Powered by Bing™”.

Parteneriatul celor doua companii debutase inca din urma cu doi ani, cand cele doua companii au decis sa faca posibilia comunicarea pe serviciile de Messenger (Yahoo! Messenger si Windows Live Messenger / MSN) intre utilizatorii celor doua retele. Mai exact, pe Yahoo! Messenger puteam adauga ID-uri ale prietenilor care folosesc MSN-ul sau Windows Live Messenger-ul si puteam comunica cu acestia, chiar daca utilizam servicii de Messenger diferite.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu