Prototip iPhone, uitat într-un bar

Prototip iPhone, uitat într-un bar

În Silicon Valley se vorbeşte deja de câteva zile despre gadgetul pregătit de Apple, iar prototipul a ajuns în final în posesia celor de la Gizmodo, un site de specialitate, care a publicat imediat o serie amplă de imagini şi informaţii despre telefon.

Potrivit site-ului, noul iPhone aduce numeroase îmbunătăţiri importante seriei, printre care o cameră digitală pe partea din faţă, care facilitează apelurile video, dar şi îmbunătăţirea camerei standard deja existentă la actualul model, scrie Reuters, citată de Mediafax.
Apple nu a anunţat încă intenţia de a lansa un nou iPhone, însă familia de telefoane a primit un nou model în fiecare vară în cei trei ani care au trecut de la lansare.

Bloggerii care urmăresc îndeaproape activitatea Apple au dezbătut şi aspectul autenticităţii prototipului găsit într-un bar şi au ajuns la concluzia unanimă că telefonul este într-adevăr noua generaţie de iPhone.

Ulterior, Apple a cerut returnarea prototipului, iar Gizmodo a promis că se va conforma.

“Am înţeles că Gizmodo deţine în prezent un dispozitiv care aparţine Apple”, a arătat avocatul general al Apple, Bruce Sewell, într-o scrisoare către directorul editorial al site-ului.

Reprezentanţii Apple nu au răspuns solicitărilor Reuters de a comenta informaţiile.

Potrivit Gizmodo, site care face parte din reţeaua de bloguri Gawker Media, prototipul a fost uitat pe 18 martie într-un bar din Redwood City, California, de un tânăr inginer de software. Telefonul a fost găsit pe un scaun de către o persoană neidentificată.

Nick Denton, directorul general al Gawker, a fost citat de mai multe surse spunând că Gizmodo a plătit 5.000 de dolari pentru a intra în posesia gadgetului.Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu