Utilizatorii de smartphone sunt mulţumiţi cel mai mult de iPhone

Utilizatorii de smartphone sunt mulţumiţi cel mai mult de iPhone

Utilizatorii de telefoane iPhone sunt cei mai mulţumiţi de funcţiile acestui terminal, arată un studiu recent al companiei ChangeWave.

Potrivit studiului la care au participat 1.000 de utilizatori ce au cumpărat un smartphone în ultimele şase luni, telefonul Motorola Droid se află pe a doua poziţie în topul preferinţelor utilizatorilor.

Astfel, 77% dintre utilizatorii de iPhone au declarat că sunt foarte satisfăcuţi de achiziţie, în timp ce 64% dintre participanţii la studiu au declarat  că sunt multumiţi de telefonul Motorola cu sistem de operare Android de la Google.

Referitor la sistemele de operare, iPhone conduce şi la această categorie, cu 71% dintre respondenţi declarând că sunt foarte multumiţi.

Sistemul de operare Android (67%) se află pe a doua poziţie, urmat de WebOS de la Palm (57%), Research in Motion (37%) şi Windows Mobile (24%).

În topul celor mai satisfăcuţi utilizatori de smartphone-uri, HTC ocupă a treia poziţie, cu 51% dintre posesori fiind foarte multumiţi, BlackBerry ocupând a patra poziţie, cu 46%.

Palm, LG şi Samsung completează topul celor mai multumiţi utilizatori de smartphone-uri, cu o pondere de 45%, 40% şi respectiv 35%.

De asemenea, 32% dintre posesorii de smartphone-uri au declarat că au achiziţionat iPhone în locul telefonului pe care plănuiau să îl cumpere dacă acesta era disponibil la operatorul telecom la care erau abonaţi.

Cumpărătorii de telefoane Palm s-au arătat cei mai interesaţi de cumpărarea unui iPhone, urmaţi de posesorii de telefoane Motorola.

Sursa: wall-street.roArticole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Un comentariu la “Utilizatorii de smartphone sunt mulţumiţi cel mai mult de iPhone”

  1. Dan says:

    Si eu am un Iphone si chiar sunt foarte multumit de el.Il am de 2 ani si nu am avut nici o problema cu el.

Lasa un comentariu