Orange ofera service pentru telefoane mobile

Orange ofera service pentru telefoane mobile

Orange este primul oprator de telefonie mobila care a lansat doua noi servicii de suport pentru clienti. Acest serviciu, denumit Smart Services si disponibil in reteaua Orange shop, se adreseaza nu doar clientilor Orange, ci tuturor utilizatorilor de smartphone, care intampina probleme in configurarea completa a telefonului.

Utilizatorii de smartphone-uri si alte tipuri de telefoane mobile pot primi asistenta de la expertii Orange pentru orice tip de probleme, de la reconfigurarea terminalelor si instalarea unor aplicatii pana la schimbarea carcasei, a bateriei sau cartelei SIM.

Pachetul Smart Services cuprinde urmatoarele servicii: instarea cartelei SIM, verificare si configurarea setarilor de SMS, MMS si internet, a casutei de e-mail, instalarea diverselor aplicatii pe telefon (Yahoo, Facebook, Twitter), actualizarea software-ului si configurarea accesului la aplicatiile specifice fiecarui model de telefon. Totul la pretul de de 5,21 de euro (TVA inclus), iar pentru 2,10 euro (TVA inclus) clientii pot beneficia de servicii de transfer de informatii de pe un telefon pe altul.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu