Cateva platforme gratuite de blog-uri sau site-uri

Cateva platforme gratuite de blog-uri sau site-uri

1. Blogger.com

Platforma gratuita de blog-uri oferita de Google – blogger.com este poate cea mai cunoscuta sic ea mai des folosita platform in “blogosfera”. Tool-urile de control ale intefatei sunt foarte usor de folosit, motiv pentru care aceasta este recomandata incepatorilor.

Blogger.com

2. WordPress.com

WordPress.com este platforma pe care va puteti gazgui si “conduce” blogul sau site-ul, folosind softuri WordPress. Acestea sunt suportate de majoritatea companiilor de hosting, astfel  incat nu va fi nici o problema daca pe viitor veti dori sa va transferati blogul sau site-ul de WordPress.com pe un domeniu propriu.

WordPress.com

3. LiveJournal.com

LiveJournal.com ofera diferite tipuri de servicii de hosting (gratuite sau cu plata) si este foarte cunoscut in blogosfera. In present sunt circa18,4 milioane de bloguri create folosind platforma LiveJournal.com!

LiveJournal.com

4. Blogr.com


Blogr.com este un serviciu web care ofera spatiu de stocare pentru bloguri si share de fotografii, materiale video, audio.

Blogr.com

5. Xanga.com

Xanga.com ofera servicii gratuite pentru blogging. Utilizatorii primesc hosting gratuit pentru blogul lor si se pot conecta unii la altii prin optiunea “adauga un prieten”.

Xanga.com

6. Blogster.com

Blogster.com este o comunitate onlinede oameni care isi impartasesc interesele si activitatile, fiind in acelasi timp si o platforma gratuita pentru bloguri.

Blogster.com

7. Multiply.com

Multiply.com nu este doar un site despre hosting de bloguri. Acesta a inceput, de fapt, ca o retea sociala si si-a extins aria, oferind si hosting pentru bloguri.

Multiply.com

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu