Cu eMAG ai şansa să conduci o maşină de Formula 1

Cu eMAG ai şansa să conduci o maşină de Formula 1

Clienţii eMAG, cel mai mare retailer online de pe piaţa locală, care cumpără până pe 4 August produse din oferta eMAG de minim 500 de lei au şansa să câştige o excursie în Anglia, unde vor pilota mai multe maşini printre care şi un monopost de Formula 1.

eMAG Grandprix  este o competiţie la finalul căreia 10 clienţi eMAG şi 2 afiliaţi ProfitShare vor merge merge împreună cu echipa eMAG pe circuitul din Lancashire, Anglia, ce aparţine celei mai vechi şcoli de racing din Europa. Fiecare dintre câştigători va pilota personal toate maşinile din program, timp de 2 zile. Este vorba de un Mini Cooper, un Ferrari 360, un Aston Martin, un monopost de Formula Ford, unul de Formula 3,  şi în final un monopost de Formula 1.

Câştigătorii vor fi transportaţi cu un avion pe ruta Bucureşti – Manchester şi vor beneficia de cazare all-inclusive.

Cum te califici pentru eMAG Grandprix

Clienţii care cumpără în perioada 28 Mai – 4 August produse din oferta eMAG de minim 500 lei, vor primi câte o şansă de calificare pentru fiecare 100 de lei cheltuiţi. Afiliaţii eMAG ProfitShare vor primi cate o şansă de calificare pentru fiecare 1.000 de lei generaţi în vânzări. O şansă de calificare reprezintă un număr norocos pe care şi-l alege fiecare personal. Pe 5 August se vor afla numerele câştigătoare prin serviciul random.org.

Sursa: Capital.ro

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu