Firme de web design

Firme de web design

Firmele de web design care fac site-uri de succes cunosc insa acest aspect foarte bine. Este vorba de rata de revenire a vizitatorilor pe site. Cum puteti interepreta aceasta rata? Ganditi-va ca un client va fi foarte multumit de rezultatele de pe site. El va dori, din nou si din nou, sa revina pe site, sa vada ultimele noutati, sa vada ce schimbari au aparut (optimizarea seo poate aduce clienti noi sau o promovare pe masura). Si va reveni pe site dintr-un singur motiv: s-a simtit excelent pe site si vrea sa retraiasca aceasta experienta.

Ce criteriu e esential in decizia alegerii unei firme de web design? Firmele de web design pun accent pe satisfactia clientilor. De la procesul de vanzari, care e bine sa fie realizat intr-un mod profesionist, de personal dedicat, si pana la procesul de intretinere lunara a site-ului, se trece prin multe etape in realizarea unui site. Iar relatia dumneavaostra cu cei care va creeaza site-ul trebuie sa fie cat mai placuta. Trebuie sa va faca placere sa va ganditi la urmatoarele colaborari cu firma respectiva.

Cum va puteti da seama ca o firma de web design este profesionista? Probabil cel mai bine este sa apelati la un sistem de referinte din partea clientilor. Puteti intreba cunoscutii dumneavoastra, acestia vor intreba mai departe si veti ajunge astfel sa cunoasteti foarte bine opinii ale unor clienti ai companiilor de web design. Pentru unele firme de web design sistemul de referinte este un lucru esential.

sursa: http://stirimess.wordpress.com/

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu