Facebook numara 500 de milioane de utilizatori activi

Facebook numara 500 de milioane de utilizatori activi

In urma cu doua zile, pe blogul personal al lui Mark Zuckerberg, fondator al celei mai addictive retele de socializare, Facebook, afirma exaltat ca:

“Incepand din aceasta dimineata, 500 de milionane de oameni din intreaga lume folosesc in mod activ Facebook, pentru a fi conectati cu prietenii lor si cu oameni de pretutindeni.”

Cu aceasta ocazie, a fost lansata si o noua aplicatie, Facebook Stories, unde utilizatorii pot sa descrie experientele personale legate de platforma de socializare Facebook. Aceste povestiri sunt clasificate dupa locatie si dupa tema, in functie de categoria in care se incadreaza (afaceri mici, cauze, vedete, comunitati, politica, sanatate, familie, muzica, sport, prevenirea criminalitatii s.a.m.d.).

Conform anumitor surse, Facebook aduna cate 50 de milioane de noi utilizatori in fiecare luna, insa numarul vizitatorilor activi are o crestere mai lenta. Proiectul “Facebook” inceput in urma cu 6 ani de catre doi fosti studenti la Harvard, Mark Zuckerberg si Andrew McCollum, ca o retea interna a studentilor de la Harvard, se bucura acum de pozitia numarul 1 in topurile site-urilor de socializare!

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu