În urma criticilor primite, Facebook face modificări radicale cu privire la securitate

În urma criticilor primite, Facebook face modificări radicale cu privire la securitate

Facebook a luat în sfârşit o serie de măsuri importante cu privire la siguranţa informaţiilor utilizatorilor, după o perioadă lungă de critici.

Reţeaua socială Facebook va implementa o serie de modificări importantate cu privire la securitatea informaţiilor utilizatorilor. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a admis că setările actuale au devenit prea complicate. „Aveam nevoie de o simplificare. Vrem ca oamenii să poată oferi orice informaţie în deplină siguranţă”, a mai declarat acesta Noul sistem va oferi fiecărui utilizator o singură pagină în care se găseşte o listă cu toate aplicaţiile şi trei opţiuni pentru fiecare. Facebook va sugera acţiunea implicită, dar orice poate fi modificat.

„Ne-am concentrat pe trei lucruri: un singur punct de control pentru conţinut, o mai bună siguranţă a informaţiilor de bază şi opţiuni simple pentru oprirea aplicaţiilor”, a adăugat Zuckerberg.

Fondatorul Facebook a răspuns şi la acuzaţiile recente potrivit cărora reţeaua socială vindea informaţii cu privire la utilizatorii săi la companii terţe de publicitate. „Nici un fel de informaţie nu ajunge la partenerii noştrii de publicitate. Pentru partea de business a Facebook-ului nu are nici o relevanţă care sunt setările tale de securitate”.

Sursa: Realitatea. net

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu