Mesaje de dincolo pe Facebook

Mesaje de dincolo pe Facebook

O femeie din SUA a primit un mesaj pe Facebook de la o prietenă moartă. Prietena sa a trimis mai multe reclame spam şi la alte conturi deşi era decedată din luna februarie.

Debbie Oglesby din Statele Unite a rămas uimită când a primit un mesaj pe Facebook de la prietena sa Glynece Stine. Mesajul care conţinea o ofertă la iPad, spunea „Hei, Glyness vrea ca tu să vii aici”. Din nefericire, Stine murise în februarie.

Se pară că cineva a reuşit să intre în contul acesteia de Facebook şi să trimită reclame la toate persoanele din lista de prieteni. „Am fost foarte supărată să văd un email cu numele ei”, a declarat Oglesby, potrivit woodinville.komonews.com.

Stine locuia în Minnesota cu soţul ei, Jeff Stine. Acesta spune că soţia sa avea doar 53 de ani când a murit de cancer la sân, iar această întâmplare a stârnit emoţiile întregii familii.

Jeff Stine a încercat să închidă contul soţiei sale şi a spus că a stat mai bine de opt ore pentru a ghici parola soţiei. Acum însă setările de securitate sunt la maxim şi numai prietenii pot avea acces la pagina ei, devenind un loc unde cei care au iubit-o pe Glynece Stine îşi pot exprima condoleanţele.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu