Pe Facebook, în căutarea unei fete frumoase

Pe Facebook, în căutarea unei fete frumoase

Un englez a încercat să găsească cu ajutorul Facebook-ului o fată frumoasă pe care a întâlnit-o într-un tren, în drum spre casă.

Keir Moffatt, în vârstă de 26 de ani, s-a supărat teribil pentru că nu a avut curajul să ceară numărul unei fete frumoase atunci când a întâlnit-o, aşa că a creat o pagină de Facebook pentru a încerca să dea de urma ei.

În doar 10 zile, odisea sa romantică a cuprins utilizatori din America, Australia şi Malaezia. Tânărul, care locuieşte în Durdham Park, în oraşul Bristol, venea spre casă din , pe data de 6 mai. În trenul în care se afla a văzut o fată cu o bentiţă albastră cu care a schimbat câteva cuvinte.

Când a ajuns acasă şi-a dat seama că a făcut o greşeală pentru că nu i-a cerut un număr de telefon şi, la propunerea fratelui său, a creat o pagină de Facebook în care descria regretul său şi în care cerea fanilor să îi spună cum o cheamă sau măcar, dacă o cunosc, să îi dea numărul lui.

În seara următoare în grupul său de Facebook intraseră deja 1000 de oameni, apoi 2000, ajungând în cele din urmă la 10.000 de fani. Din păcate însă nu a reuşit să identifice fata care i-a plăcut în acea seară şi a anunţat să a încheiat căutarea ei, cerându-şi scuze dacă i-a creat probleme.

Sursa: realitatea.net

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu