Twitter are noi funcţii pentru companii

Twitter are noi funcţii pentru companii

Reţeaua socială Twitter a început să testeze noi funcţii adresate companiilor, denumite Twitter Business Center, ca parte a strategiei de a deveni profitabil.

Potrivit companiei, în prezent doar o parte dintre conturi conţin aceste funcţii,însă în viitor vor fi adaugate mai multor conturi. Una dintre funcţiile importante este abilitatea companiilor de a accepta mesajele directe Twitter, chiar dacă provin de la conturi necunoscute.

Mai mulţi utilizatori de tip business au primit emailuri din partea echipei Twitter, prin care erau invitaţi să testeze Twitter Toolkit. Odată ce accesau adresa de înregistrare, utilizatorii activau funcţiile business şi erau nevoiţi să ofere informaţii despre companie.

Twitter a lansat o nouă funcţie pentru companii, abilitatea de a accepta mesaje provenite de la orice utilizator al reţelei sociale, indiferent dacă urmăreşte contul companiei sau nu. Această funcţie este importantă pentru companiile care efectuează servicii prin Twitter, aceştia pot comunica cu utilizatorii fără a avea legatură cu aceştia.

Reţeaua de micro-blogging pare preocupată de a oferi companiilor instrumente de care au nevoie pentru a gestiona conturile Twitter. Nu există detalii despre cum Twitter va taxa aceste funcţii, pentru moment compania doar testează Twitter Toolkit inaintea unui posibil debut public.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu