AGER Solutions- angajament si dedicare alaturi de Microsoft la cea de-a saptea aniversare a parteneriatului

AGER Solutions- angajament si dedicare alaturi de Microsoft la cea de-a saptea aniversare a parteneriatului

AGER Solutions anunta re-inrolarea in parteneriatul cu Microsoft, prin indeplinirea noilor conditii de parteneriat, implementate de Microsoft incepand cu luna octombrie a anului 2010. In prezent, AGER Solutions indeplineste cele mai exclusiviste conditii de parteneriat, detinand nivelul Gold in competenta Enterprise Resource Planning.

Ca de obicei in cei peste 7 ani de activitate alaturi de Microsoft si de Microsoft Dynamics NAV, AGER a tratat procesul de re-inrolare ca pe unul strategic. Angajamentul puternic si fara echivoc al companiei pentru investitii in aceasta directie a reprezentat o constanta inca de la inceputuri. Drept urmare, se poate remarca faptul ca AGER Solutions detine una dintre cele mai compacte si sudate echipe Microsoft Dynamics NAV, ce livreaza proiecte de succes pentru companii internationala si autohtone.

AGER Solutions este Microsoft Partner avand competenta de nivel Gold in ERP Microsoft Dynamics NAV.
Ocupand o pozitie de top ca implementator Microsoft Dynamics NAV in Romania, compania a realizat proiecte Microsoft Dynamics NAV pentru peste 80 de importante companii autohtone si internationale.

Microsoft Dynamics NAV este solutia ERP dedicata companiilor mijlocii si in crestere, filialelor companiilor multinationale, cu o pozitie importanta pe piata, care doresc sa preia controlul si sa-si sporeasca avantajele competitive. A fost proiectata inca de la inceput pentru nevoile acestor categorii de companii, ceea ce ii ofera o puternica pozitie in competitia cu alte solutii existente.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “AGER Solutions- angajament si dedicare alaturi de Microsoft la cea de-a saptea aniversare a parteneriatului”

  1. [...] Citeste mai mult pe Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente [...]

Lasa un comentariu