Allview L3 Cheer disponibil in magazine

Allview L3 Cheer disponibil in magazine

Allview L3 Cheer, noul telefon mobil Dual SIM care se adauga gamei modelelor entry dezvoltate de catre companie, va fi disponibil la vanzare in magazinele de specialitate, incepand cu saptamana viitoare, la pretul de 174 lei.

L3 Cheer are un ecran TFT de 1.8 inch, cantareste doar 200 de grame are dimensiunile de 44 x 105 x 13,9 mm. Desi este un model entry, dispune de conectivitatea GPRS si WAP prin care ofera acces catre cele mai populare site-uri de stiri si catre pagina de WAP Cinemagia unde utilizatorii pasionati de film pot cunoaste programul cinematografului din orasul lor si pot alege filmul pe care doresc sa-l vizioneze, pentru ca L3 Cheer afiseaza atat informatiile despre filmele care ruleaza cat si clipurile lor de prezentare.

In ceea ce priveste suportul multimedia, L3 Cheer are player audio si video, camera foto cu blitz si radio FM care poate inregistra muzica si emisiunile difuzate. Noul model vine si cu o optiune utila de respingere prin SMS a apelurilor primite in momente nepotrivite.

Datorita player-ului audio, L3 Cheer poate fi folosit ca mp3 player. Utilizatorii pot stoca muzica si alte fisiere de pana la 4 GB, telefonul fiind dotat cu doua sloturi pentru carduri de memorie de 2 GB care completeaza memoria interna a telefonului si care sunt alimentate prin USB.

L3 Cheer poate fi cumparat in doua variante negru sau alb si se va gasi la vanzare in reteaua de magazine Germanos, Selgros Cash&Carry si in majoritatea retelelor de magazine de specialitate din toata tara

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu