Allview lanseaza Aply Store primul magazinul de aplicatii din Romania

Allview lanseaza Aply Store primul magazinul de aplicatii din Romania

Allview lanseaza Aply Store, primul magazin de aplicatii pentru telefoane mobile, tablete PC si playere multimedia dezvoltat de o companie romaneasca, care permite descarcarea de jocuri si aplicatii Java si Android realizate de catre dezvoltatori romani si straini. Magazinul poate fi accesat de catre utilizatorii produselor Allview prin tableta PC Alldro si in curand folosind majoritatea dispozitivelor dezvoltate de catre companie.

Magazinul, realizat in colaborare cu ATES Networks Franta, creator de solutii de mobilitate pentru operatori de telefonie si furnizori de servicii, se bazeaza pe tehnologii inovatoare precum DAA (Dynamic Air Applications), Device FIT si Services Wall datorita carora poate recunoaste automat sistemul de operare si carateristicile dispozitivului pe care ruleaza, astfel incat continutul afisat sa fie adaptat in functie de rezolutia si dimensiunea ecranului acestuia.

Pentru dezvoltatorii de aplicatii, Aply Store reprezinta un nou mijloc de comunicare prin care pot distribui si tarifa aplicatii, pot obtine rapoarte cu privire la aplicatiile lor si feedback din partea utilizatorilor. Allview a incheiat parteneriate cu mai multi dezvoltatori locali dar si externi care din luna aprilie vor avea la dispozitie conturi personale de administrare a aplicatiilor.

Aply Store include in acest moment sute de aplicatii din domenii diverse (Divertisment, Socializare, Carti, Utile, Finante si Afaceri, Navigare si Calatorii, Media, Multimedia) pe care utilizatorii le pot evalua si descarca prin crearea unui cont. Fiecare aplicatie are o descriere, este ilustrata prin screenshot-uri si prezinta numarul de descarcari pe care le-a inregistrat.
Prin design-ul modern, meniul intuitiv si diversitatea continutului Aply Store va ocupa in viitor un loc semnificativ in piata magazinelor online de aplicatii.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu