Allview lanseaza in luna decembrie Tableta PC AllDro

Allview lanseaza in luna decembrie Tableta PC AllDro

Tableta PC Allview AllDro va fi lansata in luna decembrie de catre compania brasoveana Visual Fan, care comercializeaza sub brandul propriu produse electronice. Tableta va rula sistemul de operare Google Android 2.1, va avea un ecran de 7 inchi si conectivitate Wi-Fi.

 AllDro integreaza functii multimedia, office si de comunicare de ultima generatie (facebook, push Mail, e-book, e-buddy, , office suite), permite efectuarea apelurilor VOIP iar cu ajutorul cablului HDMI inclus, permite redarea fotografiilor si materialelor video FullHD pe un televizor corespunzator.

Allview AllDro are o memorie interna de 2 de GB care poate fi extinsa la 32 de GB. Portul mini USB faciliteaza transferul datelor din tableta in PC si invers. Cu reteaua wireless pornita tableta iti ofera libertatea de navigare pe internet timp de 6 ore, in timp ce, ascultand muzica timpul de folosire ajunge la 30 de ore. In viitor i se va atasa un modem 3G, care ii va permite conectarea la retelele de internet mobil ale operatorilor telecom.

AllDro va fi disponibil la vanzare in mai multe retele de magazine partenere in luna decembrie, la un pret aproximativ, de 200 euro.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu