Ar Drone-primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod Touch sau iPad

Ar Drone-primul elicopter care poate fi controlat prin iPhone, iPod Touch sau iPad

Elicopterul Ar Drone poate fi controlat prin iPhone, iPod touch sau iPad si se gaseste in ofera Orange la pretul de 319 euro.

AR Drone se comporta ca un elicopter real, efectueaza si cateva manevre de zbor si are doua camere de luat vederi -una in fata si una dedesubt, indreptata catre sol. Integreaza tehnologia Augmented Reality, asa incat camerele transmit imaginile in timp real pe “iDispozitiv”.

Pentru functionare, elicopterul necesita aplicatia AR.FreeFlight, care va invata sa pilotati si sa exersati de la miscari de baza, in modulul de incepator, pana la manevre avansate, in modulul de expert. Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata din meniul App Store al iphone/ipod touch/iPad. Pentru cei care doresc competitie sau batalii aeriene, exista AR.Pursuit, un joc interactiv in care se poate lupta cu un alt AR Drone din aceeasi retea Wi-Fi.

Elicopterul poate fi folosit atat in casa cat si afara. Scutul complet protejeaza Ar Drone de impactul cu inamicii ascunsi din casa iar fuzelajul aerodinamic permite un control mult mai bun in aer liber.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu