Beyerdynamic Classis – noi microfoane pentru conferinta de la ELTEK

Beyerdynamic Classis – noi microfoane pentru conferinta de la ELTEK

Seria de microfoane de conferinta Classis de la beyerdynamic, disponibila prin ELTEK Distribution, reprezinta o solutie performanta pentru instalari discrete, cu un design minimalist. Producatorul german propune o gama variata de microfoane, de dimensiuni si culori diverse, care beneficiaza de tehnologii performante de reproducere a sunetului.

Noile microfoane integreaza tehnologia inovatoare Scudio, astfel incat nu exista interferente atunci cand sunt utilizate simultan dispozitive mobile wireless. O capsula speciala protejeaza ansamblul audio al microfonului, asigurand calitatea sunetului in orice conditii.

Microfoanele de tip gooseneck atrag atentia prin designul deosebit, cu suprafata de culoare negru mat, dimensiuni bine proportionate, parte flexibila cu un diametru de numai 6 mm. Pot avea lungimi cuprinse intre 100 si 500 mm.

Microfoanele de tip gooseneck cu prindere pe plafon beneficiaza de componente electronice de inalta calitate si un design acustic foarte precis ce permit captarea fidela a sunetului. Sunt ideale pentru sali de conferinta sau in aplicatii de invatamant la distanta.

Microfoanele la nivelul mesei sunt foarte discrete, au constructie semisferica sau semicardioida si sunt disponibile in culorea alb (W), negru (B) sau argintiu (SE). Pot fi montate pe suprafata mesei, dar si in plafon.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Un comentariu la “Beyerdynamic Classis – noi microfoane pentru conferinta de la ELTEK”

  1. Ioana says:

    Foarte misto. De unde se poate achizitiona un microfon dintr-o asemenea serie?

Lasa un comentariu