Bitdefender ofera gratuit licente antivirus posesorilor de carduri ISIC,ITIC si IYTC

Bitdefender ofera gratuit licente antivirus posesorilor de carduri ISIC,ITIC si IYTC

Bitdefender Romania impreuna cu ASYST( Asociatia pentru sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor) a lansat o campanie promotionala cu scopul de a incuraja folosirea solutiilor de securitate informatica in randul tinerilor din Romania.

In perioada urmatoare, toti posesorii de carduri ISIC, ITIC si IYTC eliberate in Romania vor primi gratuit o licenta Anitivirus Pro 2011 valabila pe o perioada de 6 luni.

“Prin aceasta actiune, vrem sa incurajam tinerii  sa foloseasca solutii de securitate informatica, mai ales ca ei isi petrec cea mai mare parte a timpului navigand pe internet, unde sunt expusi unei multitudini de atacuri virtuale pe care in multe cazuri nici nu le constientizeaza”, a declarat Carmen Capitanescu, Marketing Manager BitDefender Romania. “Educarea studentilor si a tinerilor in ceea ce priveste securitatea informatica este unul dintre obiectivele principale ale BitDefender si avem o lunga traditie in initierea programelor adresate acestora” a adaugat aceasta.

Pentru a intra in posesia licentei, cei care detin carduri ISIC, ITIC si IYTC vor trebui sa se inregistreze pe sectiunea Academica a site-ului BitDefender, pe baza datelor personale si a coordonatelor cardului. In urma inregistrarii, ei vor primi o cheie de activare si un link de unde vor putea descarca licenta, dar si cuponul de 50% reducere pentru produsele BitDefender si date despre cum pot instala antivirusul.

Oferta este valabila pentru 60.000 de utilizatori si va lua sfarsit in momentul epuizarii celor 60.000 de licente. Membrii ASYST sunt elevi, studenti, tineri sub 26 de ani si cadre didactice din toata lumea, posesori de carduri internationale ISIC, ITIC si IYTC.

 

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu