BitDefender şi worldit.info îi provoacă pe tinerii programatori la “WorldIT Forensic Contest 2011″

BitDefender şi worldit.info îi provoacă pe tinerii programatori la “WorldIT Forensic Contest 2011″

BitDefender este pentru a doua oara consecutiv partener in concursul “WorldIT Forensic Contest”, organizat de worldit.info, ce are ca scop informarea tinerilor programatori cu privire la cele mai recente probleme de securitate care pot aparea si pregatirea lor pentru a le combate.

Concursul consta intr-o serie de provocari lunare, precum analiza unor aplicatii, mesaje informatice sau bucati de cod dezvoltate de colaboratori ai evenimentului pe baza unor situatii reale. Participantii au la dispozitie aproape trei saptamani pentru rezolvarea fiecarei teme. Premiile sunt acordate lunar si pot consta in echipamente hardware si tricouri worlit.info.

In cadrul acestei competitii, BitDefender a lansat o proba de programare speciala care se va desfasura in perioada 12 aprilie-1 mai. Castigatorul are oportunitatea de a obtine un post de programator in cadrul companiei.

Scopul concursului este de a scoate in evidenta problemele de securitate prezente in sistemele informatice pe care le folosim activitatea zilnica.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “BitDefender şi worldit.info îi provoacă pe tinerii programatori la “WorldIT Forensic Contest 2011″”

  1. [...] Citeste mai mult pe Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente [...]

Lasa un comentariu