Bwin lanseaza aplicația pentru pariuri pe Android Print

Bwin lanseaza aplicația pentru pariuri pe Android Print

Bwin.party, cea mai mare companie de gaming online listata la bursa, lanseaza bwin live, o aplicație de pariuri live pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android.

Utilizatorii pot paria pe sporturi precum fotbal, tenis, Formula 1, fotbal american, hochei sau ski. “Mulțumita bwin live, clienții bwin pot de acum sa parieze de pe terminalurile lor cu sistem Android folosind o interfața prietenoasa, pot verifica pariurile deja facute și pot avea constant la dispoziție o lista a pariurilor lor”, explica Berthold Kao, cel care coordoneaza departamentul de Product Management RNG&Mobile pentru brandul bwin al bwin.party.

Aplicația bwin live pentru Android (versiunile 2.13.0) este disponibila pentru descarcare la adresa wap.bwin.com/liveapp. Dupa descarcare și instalare, aplicația este gata de utilizare pe sistemul de operare Android pentru toți clienții bwin.com. Toți ceilalți utilizatori de telefoane mobile pot avea acces rapid la pariuri sportive pe terminalurile lor la wap.bwin.com. Utilizatorii au acces la ntreaga oferta de pariuri sportive și la un numar nsemnat de pariuri live și de ultima ora.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu