Cosmote imbogateste cartela Frog

Cosmote imbogateste cartela Frog

Cosmote imbogateste cartela Frog oferind de trei ori mai multe minute si un pachet de servicii cu valoare adaugata in valoare de peste 15 euro, ca bonus.

Noua oferta imbunatatita pentru cartela Frog pune la dispozitia clientilor 3.000 de minute si 3.000 de sms-uri in Cosmote, comparat cu 1.000 de minute si 1.000 de sms-uri in Cosmote, oferite anterior. In plus, numarul de minute nationale si internationale si cel de sms-uri incluse creste de la 70 la 75 pe luna, in timp ce numarul de 15 MMS-uri catre Frog si Cosmote devine nelimitat.

Mai mult decât atât, folosind toate serviciile cu valoare adăugată incluse în extraopţiunea Frog îmbunătăţită, clienţii pot economisi peste 15 euro credit.

Toţi utilizatorii actuali ai cartelei Frog care şi-au activat deja extraopţiunea înainte de 21 martie 2011 vor beneficia de noile îmbunătăţiri cu începere din 22 martie 2011 şi până la expirarea valabilităţii extraopţiunii. De asemenea, toţi noii utilizatori ai cartelei Frog pot beneficia de această extraopţiune. Extraopţiunea îmbunătăţită Frog poate fi activată de două ori în cursul unei luni calendaristice.

 

 

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu