COSMOTE lansează serviciul Connect Secure, împreună cu două oferte dedicate

COSMOTE lansează serviciul Connect Secure, împreună cu două oferte dedicate

Cosmote România îşi completează portofoliul de servicii cu valoare adăugată cu un pachet foarte avantajos de soluţii de securitate pentru computer. Cu serviciul Connect Secure, clienţii îşi pot spori siguranţa datelor şi a computerelor lor, folosind soluţiile de securitate Norton, la preţuri foarte avantajoase.

Clienţii care doresc să sporească siguranţa informaţiilor de pe computerele lor pot alege extraopţiunile Connect Secure şi pot beneficia de una dintre cele două oferte speciale de la Cosmote. Astfel, promoţional, pentru orice abonament nou Connect 3G, clientul va primi, gratuit, extraopţiunea Connect Secure Norton Antivirus pentru un PC, pe perioada iniţială a contractului. Mai mult, pentru orice activare a extraopţiunii Connect Secure, clientul (atât nou cât şi existent) va beneficia de abonament gratuit timp de 3 luni, în primul an de contract.

Serviciul Connect Secure oferă una dintre cele mai bune protecţii împotriva ameninţărilor de pe internet precum viruşi, viermi informatici, atacuri ale hackerilor, troieni, programe spyware, include firewall, protecţia identităţii şi back-up.

Abonaţii Cosmote, atât de servicii de voce cât şi de date, pot alege dintre trei tipuri de pachete de securitate, pentru unul sau trei calculatoare, la preţuri foarte avantajoase: Connect Secure – Norton Antivirus care oferă o soluţie antivirus standard cu actualizarea continuă a definiţiilor viruşilor; Connect Secure – Norton Internet Security  oferind protecţie completă cu antivirus, firewall, protecţie anti-phishing şi protecţia identităţii; respectiv Connect Secure – Norton 360 care oferă, în plus faţă de specificaţiile enumerate anterior, şi opţiuni de backup şi setări de optimizare a sistemului computerului.

Noul serviciu Connect Secure este disponibil numai pentru abonaţii Cosmote şi este compatibil cu toate planurile tarifare de voce şi date. Extraopţiunile Norton vor avea o perioadă contractuală de minim două luni pentru activare şi o lună pentru reactivare.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu