Cosmote România anunţă o noua oferta cu reduceri de preţ de 20%

Cosmote România anunţă o noua oferta cu reduceri de preţ de 20%

 Incepând din 15 aprilie, toţi utilizatorii ce optează pentru abonamentele Cosmote Perfect pentru Tine sau pentru Cartela Cosmote beneficiază de reduceri de 20%. Din 21 aprilie, şi utilizatorii cartelei Frog se vor putea bucura de aceeaşi ofertă.

Toţi clienţii Cosmote care activează în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2011, un nou abonament Perfect pentru Tine încheiat pentru o perioadă de doi ani, beneficiază de oferta promoţională ce constă într-un discount de 20% la factura lunară, aplicabil la toate abonamentele în valoare de cel puţin 7 euro pe lună (fără TVA).
Reducerea de 20% este aplicabilă tuturor facturilor emise până la 31 decembrie 2011, pentru toate serviciile, excluzând traficul în roaming, traficul către numere de telefon speciale, şi alte discounturi, taxe de ajustare, anulare/dezactivare.

Utilizatorii Cartelei Cosmote au de asemenea posibilitatea de a beneficia de promoţia de primăvară începând din 15 aprilie şi până pe 15 iunie 2011. În plus faţă de bonusul de 1 euro oferit la Cartela BONUS 48 Energy pentru prima reîncărcare de minim 4 euro credit din lună, COSMOTE oferă un discount de 20% la orice activare şi reactivare a extraopţiunilor incluse în oferta promoţională, până la 15 iunie 2011.

Mai mult, toţi utilizatorii cartelei Frog (atât cei noi cât şi cei existenţi) beneficiază de un discount de 20% la orice activare şi reactivare a extraopţiunii Frog Promo efectuată în perioada 21 aprilie – 21 iunie 2011.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu