Courtney Love va plati 430.000$ pentru afirmatiile postate pe Twitter

Courtney Love va plati 430.000$ pentru afirmatiile postate pe Twitter

Courtney Love va plati aproximativ 430.000$ pentru acuzatiile postate pe Twitter impotriva unei designere, a declarat un avocat.

Cantareata este in proces cu designera Simorangkir, care a acuzat-o de declaratii false la adresa sa. Vaduva Courtney are o activitate intensa in ceea ce priveste bloggurile, postand uneori mesaje profane iar de cele mai multe ori mesaje fara sens, in diverse topicuri. Intr-unul din posturile sale, cantareata face comentarii la adresa designerei, acuzand-o printre altele de furt. 

Procesul dintre cele doua femei va fi primul proces in care instanta va decide daca activitatea unei celebritati pe Twitter poate fi considerata calomnie.

Avocatul lui Simorangkir a declarat ca s-a ajuns la un acord pe care avocatii cantaretei au dorit sa-l pastreze confidential, dar il vor face public pentru a convinge lumea ca declaratiile facute de Courtney erau derogatorii. Desi acordul va fi facut public saptamana viitoare, acelasi avocat a declarat ca in mod sigur Courtney va plati 430.000$, fiind un mod destul de bun de a-si cere scuze.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu