Cu ocazia deschiderii primului sau magazin din Romania, Samsung lanseaza Galaxy Beam

Cu ocazia deschiderii primului sau magazin din Romania, Samsung lanseaza Galaxy Beam

Conform unui comunicat transmis de Fast Forward Communications, Samsung Electronics Romania a lansat, la deschiderea primului punct de vanzare propriu din Romania, smartphone-ul Galaxy Beam; gadget-ul este dotat cu un proiector integrat, potrivit informatiilor emise de catre FFC.

Magazinul Samsung se intinde pe o suprafata de 80 mp, in cadrul complexului comercial Feeria.

“Deschiderea primului nostru magazin este un pas pe care noi il consideram firesc, avand in vedere ca Samsung este prima alegere a utilizatorilor de telefoane din Romania. Oferim o gama larga de produse, de la feature phone-uri, la cele mai performante smartphone-uri, pentru categorii cat mai largi de consumatori, ceea ce ne-a determinat sa cream si acest spatiu, special pentru a expune gama noastra completa de produse”, a declarat Marketing Managerul de la Samsung, Mihaela Stanoiu.

Pentru a-si promova noul magazin, Samsung organizeaza doua campanii promotionale pentru clientii sai. Prima campanie se desfasoara in perioada 25-31 mai, si le ofera tuturor celor care isi vor achizitiona un telefon mobil sau o tableta, un incarcator auto gratuit. Cea de-a doua campanie, programata in intervalul 1-31 iunie, ofera contravaloarea produsului cumparat pentru cinci dintre cei care isi achizitioneaza Samsung Galaxy S III.

Samsung a lansat, odata cu deschiderea magazinului, si noul Galaxy Beam, un smartphone dotat cu un proiector cu o luminozitate de 15 lm, utilizabil in mediul exterior. Galaxy Beam ruleaza pe platforma Android 2.3 Gingerbread, avand un procesor dual-core de 1.0 GHz.

“Am observat un interes crescut pentru acest produs, de aceea am decis sa il aducem pe piata locala la scurt timp dupa lansarea sa la World Mobile Congress. Cu Galaxy Beam poti avea un mini-cinema ad-hoc, acasa, si beneficia de proiectii clare, high definition, cu dimensiuni de pana la 50. La fel de bine, un agent de vanzari isi poate face prezentarea direct din telefon, oriunde s-ar afla, chiar si intr-o calatorie de afaceri”, a afirmat Sorin Manea, Telecom Division Manager la Samsung Electronics Romania.

 

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Un comentariu la “Cu ocazia deschiderii primului sau magazin din Romania, Samsung lanseaza Galaxy Beam”

  1. [...] Cu ocazia deschiderii primului sau magazin din Romania, Samsung lanseaza Galaxy Beam Posted on August 17, 2012 by admin Scris de Sinziana pe 25 May, 2012 in Noutati It&C | 0 comments [...]

  2. LaPuricat says:

    Daca nu scot astia de la Samsung telefoane mobile pe banda rulanta, mai ceva ca, chinezoii :D

Lasa un comentariu