De ce si cum sa ne integram intr-o noua retea de socializare

De ce si cum sa ne integram intr-o noua retea de socializare

Crearea unui cont in cadrul unei noi retele sociale precum Google+ costa timp: adaugarea prietenilor, crearea de grupuri, salvarea setarilor personale si toate lucrurile pe care le presupune „integrarea” pot deveni putin coplesitoare. De aceea, sunt cateva lucruri esentiale pe care ar trebui sa le cunoastem despre Google+.
Caracterele bold, italic si strikethrough
Spre deosebire de obositoarele si solicitantele fonturi si formate de la MySpace, Google+ cucereste prin simplitate si operativitate, punand la dispozitie cele trei optiuni clasice.
Consemnarea prietenilor
Tag-uirea prietenilor este, de asemenea, simpla: tastezi „+” sau „@”, urmat de nume. Va aparea un meniu drop-down autocomplet in timp ce tastezi numele, care include useri atat din grupul tau, cat si din cercuri extinse.
Cei identificati vor fi notificati ca au fost consemnati intr-un post, iar vizibilitatea acestuia va fi setata unei singure persoane. Poti, de asemenea, adauga mai multi prieteni, sau mai multe grupuri.
Folosirea link-urilor permanente
Permalink-urile permit o vizualizare clara a postarilor. Cu un singur click, se deschide o noua pagina care afiseaza doar acea postare.
Sharing rapid catre Facebook si Twitter
Pentru aceasta optiune, trebuie folosita extensia Extended Share for Google Plus Chrome. Dupa instalare, va aparea noua optiune “Send to”pentru fiecare postare.
Editarea fotografiilor
La fiecare fotografie a userului, exista butonul “Actiune” , respectiv “edit photo”, prin care se pot parcurge cateva filtre de imagine. Pentru editare consecutiva, se foloseste scroll.
Mesaje directe
Pentru a trimite mesaj unui singur prieten, e suficient sa-l consemnezi (tag) la inceputul unei postari, si sa alegi optiunea “private message”.
Posibilitatea de a primi e-mail pe profilul Google+
Aceasta setare este utila celor care vor sa permita trimiterea unui e-mail pe profilull Google+. Ajustarile se pot face din butonul ”Edit profile”.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “De ce si cum sa ne integram intr-o noua retea de socializare”

  1. [...] the rest here: De ce si cum sa ne integram intr-o noua retea de socializare aceasta-optiune facebook fost-consemnati meniu-drop-down noutati it&c private-message [...]

Lasa un comentariu