E-replier- un sistem de televoting rapid si simplu

E-replier- un sistem de televoting rapid si simplu

Amro Group a lansat un sistem de televoting amplu, pentru o importanta companie romaneasca, reusind astfel sa faciliteze accesul la tehnologia de televot wireless.

Sistemul de televoting E-replier este un sistem inovativ de vot, bazat pe prezentarile PowerPoint, prin care utilizatorii isi pot exprima optiunile de la distanta, cu ajutorul aparatelor de vot mobile. Pentru a fi eficient, comunicatorul de astazi trebuie sa aiba, pe langa un discurs captivant, o interactiune in timp real cu publicul. Pe scurt, sa folosesca un sistem de comunicare interactiv.

Sistemul de televoting E-replier este compus dintr-o serie de tastaturi portabile ( interfetele utilizator) antena ori sistemul de gestiune, si un PC dotat cu un soft specializat pentru prelucrarea rezultatelor. Inainte de intalnire, cu ajutorul software-ului dedicat, se pregatesc intrebarile.

Odata vizualizate de catre public, acesta poate sa raspunda instant, apasand pe una sau mai multe taste, in functie de intrebare. Raspunsurile sau voturile sunt trimise instant, prin intermediul telecomenzilor de vot. Viteza de transmitere este de cca 150 de voturi/sec. Sistemul poate fi utilizat intr-o singura camera sau mai multe camere din aceeasi cladire.

Vote Show este un software compatibil cu Windows 98/2000/XP, care permite managementul de intrebari si raspunsuri prin MS Power Point.
Astazi sistemele de votare sunt folosite in multiple domenii: cercetare de piata, formare profesionala, training si instruire, marketing, politica, in companii private si de stat.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu