Epicor a fost desemnata finalista la trei dintre categoriile premiilor Hot Companies si Best Products

Epicor a fost desemnata finalista la trei dintre categoriile premiilor Hot Companies si Best Products

Epicor a fost desemnata finalista la categoria Hot Companies si la alte doua categorii Best Product, acordate de Network Products Guide pentru anul 2011, pentru solutia sa de planifciare a resurselor intreprinderii On-Premise si pentru oferta Cloud.

Network Products Guide, cel mai important ghid de cercetare tehnologica si de consultanta IT&C, a desemnat compania Epicor ca finalista a celei de-a sasea editii a Premiilor Hot Companies si Best Products in cadrul a trei categorii: Hot Companies si Best Products cloud computing/SaaS, pentru Epicor Manufacturing Express Edition (Epicor Express); si Best Products solutii pentru intreprinderile medii, pentru Epicor enterprise resource planning (ERP). Aceste premii ale industriei IT acordate de Network Products Guide reprezinta cele mai importante premii din lume in domeniul Tehnologiei Informatiei (IT), care acorda distinctii si valideaza realizarile si recognitions din fiecare zona a industriei IT.

Popularul program anual de acordare a premiilor Hot Companies si Best Products atrage participari dintr-un spectru larg al celor ce se pronunta in aceasta industrie si include tot ceea ce este mai bun in lume in materie de performanta organizationala, produse si servicii, executivi si echipe manageriale, implementari de succes, managementul si ingineria produselor, suport pentru clienti si satisfactia clientilor, precum si relatii publice din fiecare zona de IT.

Prin faptul ca a ajuns la stadiul de finalista in cadrul mai multor categorii, Epicor a demonstrat ca are un impact in industrie, a spus Rake Narang, redactor sef al Network Products Guide. Prin aceste premii ale industriei, noi vrem sa cautam si sa onoram tot ceea ce este mai bun si care aduce in continuare, in fiecare an, inovatia si progresul.
In martie 2010, Epicor a lansat Epicor 9 ERP, cea mai recenta versiune a sistemului sau de generatie urmatoare, care a continuat sa castige in piata o recunoastere si o pozitie de lider exceptionale. In mai 2010, Epicor a lansat solutia sa ERP de tip cloud, Epicor Manufacturing Express Edition (Epicor Express), o versiune Software as a Service (SaaS) cu adevarat multi-tenant a premiatei sale solutii, Epicor 9 ERP.
Castigatorii distinctiilor Hot Companies si Best Products Awards vor fi premiati in cadrul celei de-a sasea Gala anuala de premiere, care va avea loc marti, 10 mai 2011, in Las Vegas.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu