Epicor aproba achizitionarea sa de catre Apax Partners

Epicor aproba achizitionarea sa de catre Apax Partners

Apax va achizitiona, de asemenea, compania Activant Solutions, pe care o va fuziona cu Epicor in vederea crearii unui lider mondial in solutii software pentru afaceri.

Aceasta fuziune este deosebit de avantajoasa atat pentru clienti, cat si pentru angajatii si actionarii Epicor, a spus George Klaus, presedinte si director general al Epicor. Ea ofera o valoare mare actionarilor curenti si reprezinta o consolidare a pozitiei de lider pe care ne-am creat-o pe piata in ceea ce priveste strategia de afaceri, produsele si tehnologia. Prin Apax, realizam un parteneriat cu una dintre cele mai importante firme de investitii la nivel mondial, orientata spre dezvoltare si spre a oferi valoare clientilor companiilor din portofoliul sau. Prin anexarea Activant, compania combinata va avea peste 30.000 de clienti, venituri anuale de 825 milioane USD, cel mai vizionar software pentru aplicatii de afaceri si cele mai complexe competente pe verticala din domeniu. Apax se angajeaza sa dezvolte companiile in care investeste si detine un palmares excelent in ceea ce priveste colaborarea cu managementul in calitate de partener strategic, pentru construirea unor companii remarcabile.

Atat clientii Epicor, cat si cei ai Activant vor beneficia de dimensiunile mai mari ale entitatii combinate, de portofoliul sau de solutii si de ofertele de servicii extinse, a spus Wright. Epicor va avea acces la cunostinte specifice suplimentare in domeniu, in special in distributia angro si in comertul cu amanuntul al produselor auto, al articolelor menajere si de mobilier, al produselor din lemn si al produselor de specialitate, in timp ce Activant va beneficia de o ghidare accelerata catre operatiile internationale, catre functionalitatea de comert cu amanuntul al articolelor textile si de imbracaminte si catre capacitati suplimentare ale lantului de aprovizionare si ale productiei.
In plus fata de imbunatatirile imediate in ceea ce priveste portofoliul de produse si servicii, clientii ambelor companii vor beneficia de sprijinul financiar puternic al Apax Partners si de angajamentul nostru de a transforma noul Epicor intr-un lider mondial in ceea ce priveste aplicatiile de afaceri pentru intreprinderi, in domeniul productiei, distributiei, al comertului cu amanuntul si al serviciilor, a concluzionat Wright. Asteptam cu nerabdare sa ne asociem cu echipa de management si sa oferim resursele si suportul care pot accelera dezvoltarea si extinderea afacerii si a valorii pe care aceasta o creeaza global.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu