Epson isi va prezenta inovatiile la FESPA 2011

Epson isi va prezenta inovatiile la FESPA 2011

Compania Epson, recunoscuta pentru realizarea unor solutii digitale de imagine avansate, folosite in industria de semnalistica, proofing si in arta decorativa, va expune la FESPA Digital 2011 noua sa gama de imprimante de format mare si de medii speciale de tiparire.

La standul sau, Epson va prezenta imprimanta Stylus Pro GS6000 de 64 de inci, dotata cu cerneala UltraChrome GS. Modelul va fi folosit pentru a exemplifica mai multe aplicatii indoor si outdoor, inclusiv realizarea de elemente de design interior. In plus, Epson va face demonstratii de prezentare pe echipamentele Epson Stylus Pro 9700 si 11880, imprimante de format mare premiate la nivel mondial.

Epson ii asteapta pe vizitatori in Hamburg, Germania, intre 24 si 27 mai 2011, in incinta Hamburg Messe, sala A1, standul D30.

Epson este lider global in produse de imagine si incearca permanent sa surprinda asteptarile clientilor din toata lumea prin tehnologiile sale compacte, de inalta precizie, ce ofera posibilitatea de economisire a energiei. Gama Epson include produse incepand de la imprimante si proiectoare 3LCD business sau home cinema, pana la dispozitive cu cristale sau electronice.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu