Euristic Partner relanseaza www.euristic-partner.ro

Euristic Partner relanseaza www.euristic-partner.ro

Compania de customer service, Euristic Partner, si-a reinventat identitatea vizuala si website-ul, venind in intampinarea nevoilor clientilor care utilizeaza mediul online.

Lansata pe piata din Romania in 2002, compania Euristic Partner ofera solutii complexe de customer service. De-a lungul timpului echipa de specialisti a derulat proiecte importante pentru branduri de talie internationala precum: Orange, Nokia, The Gallup Organization Romania si multe altele. Aria de competenta a companiei Euristic Partner cuprinde: service telefonie mobila, Workforce Management si consultanta de customer service. Proiectele gestionate in peste 9 ani de activitate au implicat zeci de angajati, locatii moderne, tehnologie superioara, precum si parteneriate de succes cu Orange, IEX, Nokia Care si Expo Media.

Mai mult, pentru a imbunatati semnificativ experienta utilizatorului de telefoane mobile Nokia, pe intreaga durata de viata a modelului ales, Euristic Partner, in parteneriat cu Nokia Romania, a inaugurat primul Nokia Care din Europa, la Bucuresti. Este vorba despre concept store inovator, modern si spatios, ce asigura service premium pentru toate gamele de telefoane mobile Nokia, singurul loc ce ofera service in regim de garantie UE din Romania.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu