Europe Internet Invest, Romtelecom si Paginii Aurii te asteapta la OBF Brasov

Europe Internet Invest, Romtelecom si Paginii Aurii te asteapta la OBF Brasov

Online Business Forum (OBF), evenimentul cel mai asteptat de antreprenorii zonei de online, se desfasoara pe 27 mai, la Brasov, in cadrul Internet Festival.

Organizatorii, Fundatia Post-Privatizare si Europe Internet Invest, se bucura sa anunte faptul ca aceasta noua editie ii are alaturi in calitate de parteneri pe Romtelecom (partener principal) si Pagini Aurii (partener). Ambele companii au considerat ca Online Business Forum vine ca un raspuns la nevoia permanenta de informare a antreprenorilor din zona de industrii creative, si nu numai, carora se adreseaza aceasta conferinta.

“OBF se adreseaza celor care doresc sa initieze o afacere in zona de online sau celor care doresc sa-si dezvolte canalele de comunicare a business-urilor traditionale abordand si zona de online, se adreseaza acelora care doresc sa se informeze si sa fie la curent cu noile tendinte in zona de online, acelora care vor mai mult de la business-ul lor, acelora care doresc sa-si dezvolte afacerea”, declara Peter Barta, Directorul Executiv al Fundatiei Post-Privatizare.

Editia din acest an aduce in premiera o mini sesiune Venture Connect (VC), cu scopul de a face cunoscute participantilor evenimentele VC de la Bucuresti din iunie si toamna acestui an, ocazii deosebite pentru participanti de a se prezenta in fata unor investitori consacrati. Venture Connect este un proiect care faciliteaza contactul direct dintre investitori si antreprenorii ale caror afaceri au fost deje incununate de succes, dar pentru care necesita investitii financiare substantiale.

Alaturi de aceasta oportunitate de care participantii OBF pot beneficia in cadrul editiei din acest an, amintim si despre concursul de proiecte antreprenoriale, Arena Ursilor, care isi doreste sa fie cel mai bun concurs romanesc de online, iar in felul acesta sa se alinieze la nivelul celor europene.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu