Facilitati EDI (Exchange Data Interface) integrate in SocrateOpen ERP

Facilitati EDI (Exchange Data Interface) integrate in SocrateOpen ERP

Tendinta actuala in materie de standardizare si eficientizare a schimburilor comerciale, din dorinta de a unifica multitudinea de formate a documentelor operationale utilizate de agentii economici conform unui standard international, o reprezinta comunicarea prin EDI (exchange data interface).

Solutia ERP/CRM open source de la BITSoftware, SocrateOpen, pune la dispozitia utilizatorilor un mecanism flexibil si usor de utilizat, pentru transferul de date (documente) intre doua sisteme, bazat pe standardul EDI. Tranzactiile intre companii devin astfel mult mai rapide si mai sigure decat transferul clasic al documentelor pe suport hartie. Consumul de resurse scade, in special in activitatile neaducatoare de plus-valoare.

Avantajele integrarii unui sistem ERP cu platforme EDI sunt resimtite de toti partenerii comerciali implicati in tranzactie, beneficiile fiind evidente, pe de o parte, la nivelul costurilor, prin eliminarea hartiilor, a timpilor de lucru aferenti tiparirii si a erorilor cauzate de manipularea documentelor, iar pe de alta parte la nivelul preluarii comenzilor si managementul documentelor.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu