G Data a primit noi certificari in aprilie

G Data a primit noi certificari in aprilie

Luna aprilie a adus pentru providerul german aprecieri din partea a trei prestigioase organisme de certificare si testare a solutiilor de securitate antivirus: Virus Bulletin, AV Comparatives si ICSA Labs. Rezultatele excelente obtinute in detectia virusilor, greu de egalat de multi dintre competitori, au facut ca G Data sa fie recomandata ca o solutie de inalta calitate, pe care utilizatorii, fie ca sunt companii sau utilizatori rezidentiali, se pot baza in lupta permanenta cu programele si codurile malware.

Virus Bulletin
In cadrul testului, G Data a obtinut cel mai bun rezultat la scanarea on-demand a Troienilor (99,52%) si al doilea rezultat la scanarea on-access (98,34%) la aceeasi categorie de virusi, lista alarmelor fals pozitive ramanand imaculata.
AV Comparatives
G Data s-a evidentiat la testul de detectie al virusilor, unde a avut cel mai bun rezultat dintre toti participantii (99,8%) si a fost singura solutie care a obtinut o rata de detectie mai mare de 99% la toate cele 4 categorii de virusi: Worms, Backdoors/Bots, Trojans si Other malware / viruses (Rootkits, Exploits, etc.).

ICSA Labs
Testul AntiVirus Desktop / Server Detection organizat de laboratoarele recunoscute pe plan international pentru standardele sale ridicate, s-a desfasurat pe sisteme de operare Windows 7. Pentru a obtine mult ravnita certificare, solutiile de securitate trebuie sa descopere si sa neutralizeze virusii fara a declansa nicio alarma fals pozitiva.
G Data a indeplinit toate criteriile de testare ale procesului de certificare, iar testul a subliniat calitatea inalta a tehnologiilor sale antivirus.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “G Data a primit noi certificari in aprilie”

  1. [...] Citeste mai mult pe Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente [...]

  2. [...] Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente [...]

Lasa un comentariu