G Data MobileSecurity: protectie inteligenta pentru Android

G Data MobileSecurity: protectie inteligenta pentru Android

Bucuresti (Romania), 8 martie 2011 V G Data si-a dezvaluit la CeBIT solutia de securitate pentru sistemele de operare Android.

 G Data MobileSecurity ofera protectie optima impotriva malware-ului si programelor frauduloase pentru smartphone-uri si tablete PC si are caracteristici precum autorizarea integrata de monitorizare a tuturor aplicatiilor si prevenirea trimiterii de mesaje de tip SMS sau navigarea pe Internet. G Data MobileSecurity va fi disponibil in curand si in Romania la pretul de 9,9 euro + TVA. Clientii actuali ai solutiilor G Data ale caror licente sunt valide, vor putea sa descarce gratuit G Data MobileSecurity pentru Android.

Noua solutie de securitate pentru orice model de smartphone si tableta PC cu sistem de operare Android, ofera mai multe optiuni de securitate. G Data MobileSecurity ofera o protectie eficienta atunci cand sunt utilizate surfing-ul pe Internet sau functiile telefonului. Acesta include monitorizarea aplicatiilor care sunt autorizate sa initieze apeluri, sa trimita mesaje text sau care permit accesul la Internet. Cu G Data MobileSecurity, utilizatorii isi pot proteja identitatea si datele personale sau cu continut confidential, cum ar fi mesaje, e-mailuri sau fotografii, impotriva virusilor, malware-ului si programelor spyware. G Data MobileSecurity ajuta utilizatorii sa aiba grija de smartphone-ul lor, scutindu-i de problemele ce pot aparea.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu