GamesLine extinde gama de produse

GamesLine extinde gama de produse

Incepand cu luna mai 2011 magazinul online de jocuri GamesLine adauga o noua linie de produse destinate iubitorilor de jocuri video, ce apartin marcii Thrustmaster, urmand ca in viitorul apropiat portofoliul magazinului sa se diversifice cu alte categorii complementare, conform cu cererile clientilor.

Articolele Thrustmaster adaugate pe site-ul GamesLine.ro fac parte din categoria accesoriilor pentru PC si console si vin in sprijinul clientilor care isi doresc produse de calitate la un pret convenabil. Momentan oferta include gamepad-uri, joystick-uri si volane, dar se urmareste dezvoltarea acestei categorii cu articole similare: mousepad-uri, tastaturi, mouse-uri speciale pentru gaming dar si placi de sunet Hercules.

Acest demers a venit in urma cererilor primite din partea clientilor si este doar primul pas in extinderea gamei de produse a magazinului astfel incat GamesLine sa puna la dispozitie linia completa de jocuri, console, accesorii, boardgame-uri si jucarii.

Managerul magazinului de jocuri GamesLine, Eduard Tecsan, declara: “Extensia gamei de produse este urmarea unei evaluari interne a potentialului pietei de profil, initiata de cererile clientilor actuali ai magazinului. Monitorizam continuu si alte branduri care pot completa aria de interes a pietei romanesti, vrem ca gamerii inraiti sa aiba acces la tot ce isi doresc intr-un singur loc”.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu