Gestionarea companiilor devine mai eficienta cu Socrate+ 2011.03 ERP

Gestionarea companiilor devine mai eficienta cu Socrate+ 2011.03 ERP

BITSoftware continua politica sa de dezvoltare a solutiilor sale ERP, lansand pe piata noua versiune 2011.03 a Socrate+, care contine imbunatatiri majore in modulele Administrator, Comercial, POS, Productie, Trezorerie, Contabilitate si Mijloace Fixe.

Ca o modificare majora a structurii Socrate+ anuntam implementarea workflow-ului pe documente. Arhitectura respecta standardele Workflow Management System, bazat pe Windows Workflow Foundation. Primele documente cu implementare a workflow-ului sunt Necesarul de Aprovizionare si Pregatire Plati, urmand ca intreg lantul de documente Socrate+ sa fie aliniate la acest standard.

Utilizand workflow-ul pe documente, utilizatorii pot fi notificati atunci cand s-a efectuat o anumita actiune pe un document, cand un document este repartizat unui utilizator si asteapta o actiune din partea acestuia (ex: aproba); documentele pot fi escaladate catre supervizori atunci cand o actiune intarzie in fluxul normal etc. Pentru a utiliza mecanismul de workflow din Socrate+ 2011.03 este necesara instalarea pachetului Microsoft .Net Framework 4.0 Full pe statiile de lucru.

De asemenea, versiunea 2011.03 vine cu o serie de integrari cu aplicatiile de online banking ale ING Bank, Unicredit-Tiriac Bank, BRD Societe Generale, Banca Transilvania si Raiffeisen Bank, dand astfel utilizatorilor posibilitatea de a exporta platile catre aplicatia utilizata si de a importa extrasele de cont, operatiuni prin care se reduce timpul de procesare al documentelor si se diminueaza riscul de operare gresita.
Noua versiune a solutiei ERP dezvoltata de BITSoftware cuprinde si:

- un mecanism de facturare recurenta, in modulul Comercial, extrem de util pentru gestiunea contractelor de tip abonament;

- documente noi in modulul Trezorerie pentru Pregatire Plati si Extrase de cont, utile in gestionarea integrarii cu aplicatii de tip on-line banking.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu